Proteinbrød
Hjemmelaget proteinbrød er en perfekt “mealprep”, spør du meg. Jeg laget brødet i en langpanne og frøys det ned i firkanter. Det er perfekt å ta opp et stykke til matpakkene de dagene jeg vil ha en enkel lunsj. Jeg bare slenger med ønsket pålegg, litt frukt og grønt, og vipps- en balansert og god matpakke.
Brødet er superenkelt å lage og det er saftig og godt.
Du trenger:
300 g gresk yoghurt
100 g cottage cheese
8 egg
1 dl helmelk
2 ts bakepulver
1 ts salt
6 dl havregryn
Sett ovn på 200 grader.
Ha alle ingredienser i en blender/food prosessor eller mos med stavmikser.
Kle et stekebrett med bakepapir.
Hell røra oppi stekebrettet og stek i 20 - 25 minutter midt i ovnen.
Vent til brødet er avkjølt før du deler opp i firkanter.
Proteinbrødet holder seg ferskt og godt i 2 -3 dager. For perfekt mealprep legger du det du ikke rekker å spise i porsjonspakker i fryseren :)
Håper du likte denne oppskriften.