Lettvint vegetar-gryte
Har du barn eller barnebarn, er dette en perfekt middag å lage sammen med dem. Ungene kan hjelpe til å kutte grønnsaker, for da smaker gryta enda bedre nemlig😉
Dette er en kjøttfri middag med en god dose grønnsaker!
Den er også ganske hurtig å lage.
Ingredienser til 4 posjoner:
2 gulrøtter – deles i skiver
½ purreløk – deles i tynne skiver
1 blomkål – deles opp i buketter
2 ss smør
8 dl vann med 2 grønnsaksbuljong -terninger
3 dl fullkorns makaroni – lettkokt
Litt salt og pepper
Fremgangsmåte:
Vask, rens og del opp alle grønnsakene.
Smelt smør og surr gulrotskivene blanke. Tilsett så buljongvannet og la det småkoke i ca. 5 minutter.
Tilsett resten av grønnsakene og makaronien.
La alt koke i 5 -7 minutter.
(Om du bruker vanlig makaroni – ikke lettkokt. Kok denne for seg selv og tilsett makaroni når gryte er ferdigkokt)
Smak til med salt og pepper.
Vips – middag på 20 minutter😉 Håper det smaker!