Grønnsaksgryte

Grønnsaksgryte

Lettvint vegetar-gryte

 

Har du barn eller barnebarn, er dette en perfekt middag å lage sammen med dem. Ungene kan hjelpe til å kutte grønnsaker, for da smaker gryta enda bedre nemlig😉

Dette er en kjøttfri middag med en god dose grønnsaker!

Den er også ganske hurtig å lage.

 

Ingredienser til 4 posjoner:

 

2 gulrøtter – deles i skiver

½ purreløk – deles i tynne skiver

1 blomkål – deles opp i buketter

2 ss smør

8 dl vann med 2 grønnsaksbuljong -terninger

3 dl fullkorns makaroni – lettkokt

Litt salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

 

Vask, rens og del opp alle grønnsakene.

Smelt smør og surr gulrotskivene blanke. Tilsett så buljongvannet og la det småkoke i ca. 5 minutter.

Tilsett resten av grønnsakene og makaronien.

La alt koke i 5 -7 minutter.

(Om du bruker vanlig makaroni – ikke lettkokt. Kok denne for seg selv og tilsett makaroni når gryte er ferdigkokt)

Smak til med salt og pepper.

Vips – middag på 20 minutter😉 Håper det smaker!