Cottage cheese scones

Cottage cheese scones

Oppskrift på cottage cheese scones

Disse er raske å lage og har et høyt innhold av protein og lavt innhold fett.  Bilde fra forrige ukes artikkel er slike scones, denne uken bilde av de i ovnen:) Mitt favoritt pålegg på disse er philadelphia med hvitløk, skinke, eple og valnøtter – JA ALT DET på en scones! NAM:D

Det du trenger er:

  • 6 dl Hvetemel, siktet
  • 3 dl Hvetemel, sammalt
  • 3 dl Rugmel, siktet
  • 2 ss Bakepulver
  • 3 ss Margarin
  • 2 dl Skummet melk

Slik gjør du:

Smuldre margarin i det tørret og ha i melk og cottage cheese. Bland det godt! Form til boller med skje og sett på form med bakepapir.

Stekes nederst i ovnen på 225 grader i ca 15 – 20 minutter. Blir ca 16 scones.

Disse er best når de er ferske, kan bli litt tørre om de fryses.

Hver scones tilsvarer ca 120 kalorier hvis du lager 16 stk.

Håper det smaker.